понеділок, 28 березня 2016 р.

Відлуння канікул


Закінчилися весняні канікули. Учні знову сіли за шкільні парти, та приємні враження  ще довго не покинуть допитливих учеників. Адже учні мали цікаву і повчальну  екскурсію на ТОВ «Лубенський молочний завод», ТМ «Гармонія» .
Там діти на власні очі побачили як молочна продукція, яку вони споживають з полиць магазинів, проходить свій шлях.  А також дітлахи отримали подарунки від торгової марки «Гармонія».
         Щоб подорож була ще більш насиченою завітали до Миргородського художньо-промислового коледжу ім. М.В. Гоголя. Співробітники коледжу приємно здивували малих екскурсантів, адже подарували їм не лише цікаву екскурсію музеєм, а і провели  неперевершений майстер клас з гончарства та ліпки з глини. Кожен учень мав змогу попрацювати на справжньому гончарному крузі та виготовити сувеніри власними руками. А працівники коледжу наголосили, що вперше приймають на майстер-класі таких малих для гончарної справи дітей.

         Ще одним сюрпризом для учнів стало відвідування миргородської піцерії «Легенда». Такої смачної піци діти ще не їли, адже виготовили вони її самі.
          А скільки вражень залишила в учнів поїздка до харківського аквапарку «Джунглі»! Дітлахи досхочу розважилися на водних гірках та басейнах.

Немає коментарів:

Дописати коментар