суботу, 12 грудня 2015 р.

Участь у методичному об'єднанні вчителів початкових класів

7 грудня у Шишацькій спеціалізованій школі ім. В.І. Вернадського з метою ознайомлення вчителів з особливостями інтеграції уроків та виховних заходів у початкових класах, відбулося районне методичне об’єднання «Впровадження інтегрованого навчання у початкових класах».


Проблема над якою я працюю «Реалізація компетентісного підходу у навчально-виховному процесі з використанням інноваційних технологій». Моя мета виховати компетентісного учня пристосованого до реального життя. Виховання компетентісних учнів у початковій школі я не бачу без  застосування інтеграції. І тому для учасників методичного об’єднання  мною була представлена презентація з досвіду роботи  «Інтегрований урок  як форма реалізації компетентнісного підходу на уроках в початковій школі», де стисло було розкрито роль і завдання інтегрованих уроків, а також їх практичне застосування з різних предметів.
Як приклад практичного використання інтегрованого навчання у своїй практиці, був проведений інтегрований урок  ( математика – «Я у світі») на тему «Множення чисел 0 і 1. Учимося вчитися. Розвиваємо свої здібності» (3 клас).


 


    

Немає коментарів:

Дописати коментар